Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst studiegroep

03-03-2019 @ 10:30 - 14:00

Bijeenkomst studiegroep bij Corinphila.

De bijeenkomst ziet er als volgt uit:

 1. Opening door de dagvoorzitter
 2. Voorstel van uit het bestuur dat de volgende wisselingen zullen plaats vinden;
  1. Afscheid van Jan de Haard als voorzitter, o.a. vanwege gezondheidsredenen.Twan is genegen om de taak als voorzitter op zich te nemen.
  2. Frits van Beekum zal de functie van secretaris op zich nemen, met dien verstande dat hij assistentie krijgt van de overige leden, om verslagen te maken van de bijeenkomsten welke gehouden zullen gaan worden.
  3. Lood Kruize blijft penningmeester en blijft rekenen op de steun van de deskundige binnen de club om het jaarverslag te maken, conform de statuten.
  4. De website is tijdelijk uit handen gegeven aan een specialist die er voor zorg heeft gedragen dat jullie nu eindelijk in kunnen loggen op onze site. De uitnodigingen zullen voortaan geplaatst worden op deze site, alsmede de verslagen van de bijeenkomsten en of andere aangelegenheden welke van belang zijn voor onze club.
  5. De bijeenkomsten worden ook elders gehouden teneinde de verre leden (qua afstand) tegemoet te komen.
  6. Wachten is op de bijdragen van jullie qua onderzoeken, uitslagen van gedane onderzoeken , het platen van zegels. zodat de oude rotten en de professionals de andere wat willen leren.
 3. Al wat er nog meer ter tafel komt. Hebben jullie goede idee├źn en of suggesties, dan verneem ik deze gaarne van jullie.

In verband met de catering graag voor vrijdag afmelden mocht je niet kunnen, zodat wij genoeg kunnen gaan inkopen.

Gegevens

Datum:
03-03-2019
Tijd:
10:30 - 14:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *